Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 17. maaliskuuta 2012

matkaan --->


Täällä on yks erittäin iloinen matkallelähtijä! Kerranki jotain täydellisen erilaista. Ja kokonainen viikko uusissa maisemissa! Jess!

Jotain ihmettä tapahtu tässä, toi carrefourin auto ja toi linja-auto tuol takana törötti vaikka kuinka kauan paikoillaan. Ja muut tietenki suuttu ja päätti tehä uukkarit ja lähtä vetään. Osa myös kiersi koko risteyksen ja meni vastaantulevien kaistan kautta risteyksen läpi. :D

Miettikää esim mitä toi sininen rekka tekee tossa ihan väärällä puolella tietä. Ja huomatkaa kävelijät ja pyöräilijät keskellä risteystä. :D Mulla oli hauskaa ku seurasin tätä risteystä ja yks linja-auto vaan oli ainaki viidet valot kokoajan vaan keskellä risteystä. :D

Ja mikä siitäki aiheutu. :D Loputon jono risteykseen meneviä. 
 Muistin liian myöhään että ois pitäny mennä kolmeksi Wangfujingin kirkkoon johonki tapahtumaan. Siinäkö pähkäilin että yritänkö saaha taksin vai jätänkö koko Wangfujingin välistä niin satuin huomaamaan toisen kirkon. Sinne siis! Parasta oli että kirkon portti oli vähäsen raollaan. Menin sitte rohkeesti sisään ja kävelin päättäväisesti kirkon toiselle ovelle. Ja sieltähän tuli heti oikeen sydämellinen pappa mua vastaan ja lupas näyttää mulle kirkkoa. Sain ottaa muutaman kuvanki ja kohta sinne tuli myös sellanen täti joka pyys että oisin huomenna osallistunu niitten messuun. Valitettavasti en pääse huomenna ku oon tekemässä sitä HSK:ta mutta pyysin niiltä niitten toimintakalenteria ja sainki jopa sellasen. Seuraava homma onki mennä sitte kurkkimaan niitten kirkkokäytäntöjä, kuhan vaan ekku kotiudun etelästä. Mutta oli kivaa päästä käymään tuola kirkon sisällä ja huomata että ainaki tämä kirkko toimii täällä Pekingissä! Oon nimittäin jo aika skeptinen enkä meinaa ees uskoa enää että se wangfujingin kirkko on toiminnassa koska se ei ikinä oo auki. Mutta ainaki skeittarit on löytäny tiensä sen kirkon portaille. ;)
Kirkko sisältä

Kirkko ulkoo

Uskonnolliseen teemaan sopivasti löyty romuautojen hautausmaa. :D Enpä oo monesti nähny Pekingissä noin likasia autoja!
Pyörittyäni sitte ympyrää keskustassa, löysin toisenki kirkon! Roomalaiskatolilaisen kirkon tälläkertaa. Ja taas vastassa oli oikeenki lämpimiä ihmisiä jotka kerto mulle mistä mennään sisään ja toivotti mut tervetulleeks samantien ku näytin nokkani oven sisäpuolella. :D Ihan roomalaiskatolinen kirkko se oli, tosin kirkon ulkopuolella oli jotain kiinalaismerkkejä, kuten lohikäärmeitä seinissä, leijonat toivottamassa tervetulleeks ja kiinalaiset muistopaadet molemmin puolin kirkkoa. :) 


Ihan tavallinen kirkko, vois löytyä Saksastaki.

Kauniisti koristeltu tuuletin. ;)

Länsimaalainen mutta silti kiinalainen.

Neitsyt Maria tai joku muu siinä kirkon vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti