Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Shanghai


Niin hieno takkiki... Täydellisen kiinalainen!


Tää huijari sai mut ostamaan krääsää! Shanghai-peilin... Mulla on samanlainen Pekingistäki. Eikä antanu kympillä niinku sain Pekingistä. Ryöväs jopa 15 yuania! ;)


Nää kiinalaisten jumalat/viisaat on niin kammottavia että tosiaanki niitä kannattaa yrittää lahjoa... Ja niin kiinalaiset varalta tekeeki, vaikkei ne uskoiskaan niitä.


Erilainen leijona.


Tästä(kin) tiesin että nyt ollaan etelässä.


Kala on vaurauden symboli ja kiinalaiset rakastaa kyllä kaloja, kuten huomaatte.

The Bund!


Niin vihreetä, niin kesäistä! Mutta onneks Pekingiinki tuli kevät ja huomiselle on luvattu 24°C.
Välillä Shanghaissa ei voi tietää että on Kiinassa. Oikeesti, mitä kiinalaista tässä kuvassa on?

Palmu. :D Oikeesti, niin etelässä toi on, Egyptin korkeudella vaikka meri-ilmaston takia siel ei niin lämmintä ookkaan.Vauraissa kaupungeissa vanhemmilla ihmisillä on aikaa harrastaa, ja nehän harrastaa!  

Kiinalaiset ihmiset on onnellisia.


Tässä muutamia kuvia Shanghaista. Ja komeista shanghailaisista. :) Ja kaikesta samasta ja eristä Pekingiin verrattuna. Tokiki haluaisin jakaa teiän kans kaikki 350 kuvaa mitkä otin mutta tässä nyt muutama. Jakakaahan teki nyt mun kans ajatuksia näistä kuvista!

3 kommenttia:

  1. Mä jo odotinkin reissukuvia! Laita lisää! Onhan tuolla tavallaan vähän erinäköstä ku Pekingissä, silti aika samanlaista. Tais olla hyvä reissu? Mukavan kesäiseltä jo näyttää tänne verrattuna. Ja hei, Pekingin +24 on jo kesä, eikä mikään kevät!! :-) terkkuja, koitan saada sun postin vieraittes matkaan.

    VastaaPoista
  2. Laitan tässä pikkuhiljaa. Niin, onhan toi Kiinaa edelleen. :D Oli aivan mahtava reissu! Täydellinen napakymppi. Ja tuu vaan kertomaan näille Pekingiläisillekki et kyl 24 astetta on kesä. Mulla oli päällä vaan toppi mutta ykski pappa tuli mua vastaan KARVALAKKI päässä! Huhhuh, voit vaan arvata mitä muilla oli päällä...

    VastaaPoista
  3. Yes, the history of Shanghai is not very long. The old districts were built by foreigners (German or French? I don't remember.) Wu Yan

    VastaaPoista