Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kiinaa opiskelemassa?

Tänään ollu vähän hassu päivä. Ravasin postissa eilisen epäonnistuneen postireissun takia. Nyt oon opiskelemassa kiinaa HSK:ta varten ja tuntuu siltä että ei tosta HSK:sta voi tulla yhtään mitään. Tai voi siitä mutta en oo kyllä kauheesti opiskellu. Onneks mulla on säännöllisesti noita kiinan tunteja, ja jopa pariki kertaa viikossa. Muuten en varmaan opiskelis mitään. ;)

Tässä muuten Herra Lii, kiinalainen ruokaketju, jota katoin joskus kaukaa KFC:n näköseks. Mutta eipä niissä oo muuta samaa ku toi papparaisen pää.

Ja tässä vielä kuva post officesta, ei tosin siitä missä oon nyt pari päivää juossu vaan ihan tosta lähipostista.
Huomiselle on luvattu 8 astetta lämmintä ja auringon paistetta! Jos se toteutuu niin aion kyllä ottaa siitä kaiken ilon irti. Tosin tänäänki oli samat 8 astetta ja aamu oli kyllä aivan ihana. Mutta päivällä alko tuuleen sen verran rivakasti ettei enää voinu sanoa että ihana ilma. Kevät on jokatapauksessa täällä! Jäät on ruvennu sulamaan ja pajunkissoja näkyy siellä täällä. Nyt oottelen että puihin tulis silmuja ja että ankat pääsis lampeen mutta niitä saa vissiin vähän vielä oottaa. Kevättä on kuitenki jo rinnassa ja tunteet pinnassa! Toivottavasti noi tunteet tästä kuitenki vähän laskis ku oon jo monta päivää ollu ihan hermona millon mistäki. ;) Vaan eiköhän se tästä ku nyt on kerta paketti matkalla ja enköhän mä piakkoin saa sen passinki takas niin saan ne liput sitte ostettuu. Ja HSK-ressiki on vähän laimentunu ku oon saanu sen verran aikaseks että kaikki sanat on kertaalleen kahlattu läpi. Ja eihän siellä sit loppujen lopuks ihan kauheesti uusia sanoja ees ollu.

Mutta ens kertaan ja ilosempiin tunnelmiin ehkä!

4 kommenttia:

 1. No mukava kuulla et on säpinää! Kohtahan se pääsiäinenki on niin saat vielä lisää sitä ;-) mukavaa reissua vaan sitä ennen! Oispa täälläkin jo kevät. Nollakeli kyllä mut lunta tulee taivaan täydeltä! Uusi lumi vanhan surma, toivottavasti sulattaa noi metriset kinokset. Ü mä yritän saada postia sulle aikaseksi kun tuli kummipojasta niin hienot kerhokuvat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain. Yritän nyt kovasti päästä sinne reissuun eka. :D Onhan sulla se mun uus osote? Saa kyllä laittaa postia. :)

  VastaaPoista
 3. Mäki kattoin et tuo on kfcn ukkeli tuossa. :D

  VastaaPoista
 4. Niillä on kummallaki vielä punaset taustatki niin voi mennä välillä päät sekasi. :D Mutta hienointa on että ku näin ton tässä hiljattain niin osasin suorilta sanoo noi merkit. Oli ihan pollea olo ku osasin niin paljon kiinaa. ;D

  VastaaPoista