Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Viisumin hankinta

Matka alkaa jo pikkuhiljaa häämöttää. Lento lähtee 5.8. Ja määräänpää näkyy tässä:

Peking
Lähtövalmisteluihin kuuluu tietty viisumianomus. Näillä papereilla pitäis saada. :) Eipä niitä ihan hirveesti ookkaan vai? Kymmenen vaan. Mutta eipä mun ite oo niistä kovin montaa tarvinu hankkia, eli suuret kiitokset sinne Kiinaan.

Matkakuumetta ei oo vielä ihan hirveesti ollu, Suomessa on vielä niin paljon tekemistä. Mutta enköhän mä ala päästä tunnelmaan tässä pikkuhiljaa. Onhan mulla sentään matkalippu jo varattuna ja maanantaina meen hakemaan viisumiin. Tiistaina saan viimesen rokotteen vielä ja perjantaina loppuu työt. Sitte lähen kiertään tätä Suomenmaata kyläilyn merkeissä. Kotiinki pitäis ehtiä vielä ennen ku lähtö sitten viimein tulee. :) Tekemistä riittää mutta onneks on vielä aikaa tehä! Ja joka hetki nautin kyllä elostani. Nyt lähen nautiskelemaan 'autioista' uimarannoista kun hellettä viel riittää. Kiinassa taitaa olla vähän täydemmät rannat. ;)

Nauttikaahan teki Suomen kesästä! Se on aivan loistava!

2 kommenttia:

  1. Snadi datis ku yöllä heittää blogiin juttuja :P Tää on hyvä idea btw.

    VastaaPoista
  2. Haha, en mä oikeesti noin myöhään tätä oo laittanu, pikemminki iltasella tohon aikaan. :D Mutta kiitä ideasta Ervastin Aria. :D

    VastaaPoista