Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Lähtöfiilinkejä


Tässä tällanen pieni kuvareportaasi mun Lappeenrannan reissusta. Hiekkalinna oli ihan käymisen arvoinen paikka ja muutenki Lappeenranta on ihan kiva kesäisin. Pääsin jopa poimimaan muutaman marjan ja leikkimään mummoa. :) Lähinnä ton huivin vetäsin päähän suojaamaan hyttysiltä mutta ihan se kävi mummohuivista. Oli kivaa käyä pitkästä aikaa Lappeenrannassa ja huomata et kaikki on samalla mallilla ku viimekski eli muutama vuosi sitte.

Nyt oon kotona ja mietin vähän et josko alkais jo pakkaamaan. Mutta se on kyllä vähän vaikeeta ku ei voi tietää mitä tarvii vuoden aikana. Vaatteita ei tarvi niin murehtia koska niitä saa aina lisää. Mutta kokonainen vuosi niin kaukana. Mä tarvin ainaki järkyttävät määrät musiikkia. Onneks otan koneen mukaan niin voin siihen laittaa monta cd:tä (ku siinä ei vielä oo ku 1,2 päivää kuunneltavaa). Mutta mitä muuta? Ehkä mp3-soitin et voi kuunnella lenkilläki musiikkia. Ja sanakirjoja. Pitäisköhän käyä ostaan suomi-kiina-suomi -sanakirja nyt etukäteen? Tietenki pitää. Onneks mulla on jo valmiiks englannin, ranskan ja venäjän sanakirjat mitkä nappaan mukaan. Ja ehkä nokkahuiluki pitää ottaa jos ei jaksa kokoaikaa musisoida vaan laulaen. :) Ja sittehän mulla on tietokone ja internet ajantappovälineinä. Ja kamera on tietenki matkassa. Mitähän sitä vielä tarvis vai pärjäisköhän näillä?

2 kommenttia:

  1. Kyllä niillä alkuun pääsee! Ja jos jotain tärkeetä jää puuttumaan niin me tuodaan sit parin kk päästä (toivottavasti!) :-) Hyvää matkaa maailmalle!!

    VastaaPoista
  2. Jep, mä laitan sit viestii et mitä kaikkee tosi tärkeetä tänne jäi. :D Tervetuloa sit käymään!

    VastaaPoista