Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

LAZY DAY

Tänään tuntuu siltä etten jaksa tehä mitään. Joten, lähin perheen mukana käymään brunssilla naapurissa. Yllättäen toki siellä brunssilla oliki reilut 25 ihmistä. Noh, meillä oli kiireaikataulu et saahaan pojat ajoissa nukkuun joten me ei siellä viihytty ku puoltoista tuntia. Sinänsä oli kyllä aika hauskaaki nähä taas aivan uusia ihmisiä. Ja parasta uusien ihmisten näkemisessä on se et täällä ne on aina ympäri maailmaa ja niillä on niin monta kansallisuutta ja kieltä ja kaikkea. Uudet ihmiset on aina mielenkiintosia toki mutta täällä ne on ihan extramielenkiintosia! Yks mies oli ihan kiinalaisen näkönen mutta se sano olevansa Saksasta, sen vaimo oli Indonesiasta ja ne asu täällä. Toinen oli Ecuadorista, yks oli Amerikasta, aika monta Ruandalaista, kanadalaisia... Ja mitä kieliä kuulin? Suomea, ranskaa, englantia, espanjaa, ruandan jotain heimokieltä... Oli ihan kivaa että lähin!

Eilen kävin soitteleen pianoo tämän sillan lähettyvillä. CiQiKou-aseman lähellä. Ja jos haluutte osata ääntää on ciqikoun nii se äännetään jotenki että tsitsikou ja noitten tsin ja tsin välillä on ero. Selvää ku pääsin liha? Ja nii muuten, iit on taka-iit ja tooni alas, kou on alas-ylös toonilla.
Hieno silta, oikeestaan sen avulla löysin mun pianonsoittopaikan!
Ihan huviks pitää laittaa tää kirkkokuva ISOKS! Mutta tän kirkon portailla oon istuskellu ja kutonu, eräänä päivänä... Ilmeisesti ranskan katolilainen kirkko... Muistaakseni. :D Toinen kirkko jonka oon nähny, tää oli se hienompi.

Nojoo, tänään on seurat joten tunnin päästä istun autoon ja matkaan kylään suomalaiseen perheeseen! Ihan kivaa tulee varmasti. Sitä ennen voisin toki ottaa pikku tirsat (kun pojatki kuuluu nukkuvan niin hyvin, hirvee meteli niitten huoneessa, taitaa olla aika unisia kirkkovieraita...). Hahaa, tuolta poikien huoneesta kuuluu kovasti vaan EI SAA MENNÄ! ;) Oon kertonu pojille että puistossa ei saa mennä jos on 'play safe, do not climb' -kyltti. Ja aina ku sellanen kyltti näkyy nii se pitää tietenki lukee: EI SAA MENNÄ!

Ens kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti