Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Pekingissä!

Pääsinpäs tänne blogiinki väkertämään! Mun host dad laitto mulle sellaset asetukset että nyt pitäis päästä joka paikkaan.

Viikko Kiinassa ja Pekingissä on vierähtäny aika nopeesti. Oon kerenny tehä jo vaikka mitä, mutta toisaalta en vielä oikeestaan mitään. :) Mutta onhan mulla aikaa ja ihan hyvä alku. Sunnuntaina siis tulin ja heti sunnuntai-iltana tääl oli porukkaa tupa täynnä poikien synttäreillä. Sinänsä oli ihan mukava ku näin kaikki heti alkuun mutta en kyllä muista enää puolienkaan nimiä... Mutta pikkuhiljaa ne tässä kertaantuu!

Nää kuvat meni just päinvastaseen järjestykseen ku mitä tarkotin mutta mennään sitte vähän takaperin aikajärjestyksessä. Eilen siis kävin vähän kävelemässä ja sit me käytiin yhessä kaupassa ja syömässä. Käytiin siis tällasessa liha-, hedelmä- ja vihannestorilla. Oli oikeen kivaa ku kaikki lihat ja kalat oli siinä mukavasti esillä. :) Ja muuten, jos mietitte miten noi tyypit pääsee tonne tiskin taakse nii näätte tossa tiskin alla tollasen pikkusen aukon. Sieltä ne konttaa sisään ja ulos. :D

Tupakoitsijoilta ei sitte välttämättä kannata ostaa... :)

Eläviä rapuja taimitälieolioita. Ja en tosiaankaan tiiä mitä tossa toisessa purkissa on, ehkä jotain kalan keuhkoja? Niitä ainaki myytiin kans.

Kävelyllä ollessa sain muutaman kuvan näistä pyöristä. Pyörät on ehkä kätevin vaihtoehto täällä liikkuessa ja niitä on ihan sikana. Niille on monesti myös oma kaista. Ja ne laitetaan aina hyvin lukkoon koska niitä varastetaan ihan sikana.

Ja jos on väsy niin ei muutaku nukkumaan. Ja koska on aika kuuma nii tosi monet miehet kulkee täälä napa paljaana. :) Ja vauvat saattaa olla ihan alasti tai sit niillä on vaan joku perinnevaate eli sellanen kangas vatsaa suojaamassa. Ja jos on housut nii yleensä niissä on alasaumat auki että niitten on helpompi pissata. Vaippoja kiinalaiset ei taia käyttää ollenkaan.

Aurinko 'paistaa' joka päivä. :) Sateen jälkeen sen oikeesti näkee muutaman päivän (hyvällä tuurilla) mutta se kyllä lämmittää tehokkaasti tuolta pilvien/sumun takaa.

Coca Cola. Huomatkaa toi hintaero: coca cola on n. 30 senttiä koska se on Kiinassa valmistettua. Toi pepsi taas on tuontia koska siinä ei lue kiinaa ja se maksaa n. 1,10€. :)
Tiistaina pääsin käymään akrobatianäytöksessä. Se oli kyllä aika huikee. Kesti reilun tunnin ja koostu jos jonnin moisista osista. Esim. pyöränäytöksestä. :) Jos tuutte käymään niin kannattaa ehkä käyä kattomassa, maksaa joku 180 Yuania eli n. 20 € mutta jos soittaa etukäteen nii voi saada 100 Yuanilla eli n. 11 €. Ihan hintansa väärti. :)

Ja jalkahieronnanki oon kerenny saada. Oli aikas mukavaa kyllä heti alkuun saada oikeen kunnollinen jalka hieronta. Ne kyllä hiero vähän selkääki ku se hieronta kesti yhteensä 90 minuuttia. Se tais maksaa jotain parikymppiä. Eli ei kauheen kallista. :)

Tänään tapaan kuulemma yhen mun ikäsen ruandalaisen tytön joka on täällä varmaan kuukauden. Ja oon kuullu et tänne tulee joku ruotsalaispoikaki tämän kuun lopussa. Eli voi olla että saan seuraa mun kävelyreissuille. :) Eli hyvin menee mutta menköön!
Ens kertaan.

3 kommenttia:

  1. Nii joo ps. Voitte klikata noita kuvia isommiks nii näätte vähän paremmin mitä niillä hain. :)

    VastaaPoista
  2. Jes! Mulle sitte hierontaa joka päivä siel ku kerta halvalla saa :D

    VastaaPoista
  3. Joo mennään vaan joka päivä! Mulle kokovartalohierontaki ja kaikki mitä vaan saahaan. :D Sain just mun kiinan kielen harjotuskirjan ja huomenna on eka 'tunti'. Eli kohta voin jo sanoa osaavani kiinaa. :D

    VastaaPoista