Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 18. helmikuuta 2012

maisemia

Eräänä päivänä kiiruhdin ilosena Rafflesista kotiin ku näin sedän myyvän karkkia siinä tienposkessa. Ei muuta ku juttusille sedän kans ja lopuks pari kuvaa. Onneks karkkihammasta ei pahemmin kolottanu koska ei sillä ollu muita ku löllökarkkeja. Mutta karkkia kumminki! Nytpä tiiätte missä teiän löllökarkit tehään. :D


Huippubisnekset. :)
 Kun olin sitte ottanu kameran esiin niin päätin ottaa enemmänki kuvia. Ja tässäpä teille, vartin kävelymatkan päästä meiltä.
The second ring road 
Raffles

Dongzhimen Subway Station

Mainos plus kiinalaisia töherryksiä

Lehtikioski

Iltavalaistus
Eilen kävin ilmottautumassa HSK kakkostasokokeeseen. Meen tekeen sen pohjoseen, olympia-alueen lähelle ja kävin sielä sit maksamassa mun kokeen ja sen jälkeen kävin vähän kävelemässä ympäriinsä. Oli kivaa ku oli perjantai-iltapäivä ja en ollu ihan keskustassa. Ei ollu niin paljon liikennettä teillä. Metroissa oli kyllä ahasta... Mutta siis tämmöstä näky pohjosessa. 

Autojen väriloistoa.


Tää ja toi ylempi kuva on samasta kultasesta talosta. Siitä ei oikeen saanu hyvää kuvaa mutta ainaki näätte että täällä osataan pröystäillä. Ja jos haluutte asuu kultasessa talossa niin täältä se löytyy.


Tyhjä katu. Oikeesti tyhjä, autio. :O Vähän niinku Helsingissäki voi olla.

1 kommentti:

  1. In spite of töherryksiä, it is actually a poem written by Chairman Mao. Wu Yan

    VastaaPoista