Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kävelyllä

Kävin tänään kävelyllä töitten jälkeen. Tänne tulee pimeetä heti seittemän jälkeen eli pitää lähtä heti ulos jos aikoo töitten jälkeen lähtä. Harmittavan harvoin tulee lähettyä. Mutta tänään lähin. Menin yhteen puistoon minkä olin nähny ku tulin lauantaina kotiin lentokenttätietä pohjosesta. Ihan kiva puisto, ja pitkä. Se meni pitkin lentokenttäpikatietä varmaan kilometrin. Tässä muutamia kuvia:

Puiston jälkeen jatkoin matkaa yhden kerrostalokompleksin sisälle. Ja tungettelin sitte sinne kiinalaisten elämään. Aika liikuttavaa mun mielestä oli, että siinä kerrostalojen edessä oli aina pikkuset tilat, joissa jotku säilytti pyöräänsä, jotkut taas kasvatti bambuja, kukkia, vihanneksia ja jotain koristejuttuja. Se oli siks niin sulosta, että se tila oli kertakaikkisen pieni ja siinä oli betonilattia alla joten kovin paksua multakerrosta ei voinu siihen päälle laittaa. Mutta kai noita kukkaintoilijoita riittää jokapaikassa. Ja tokihan on kivaa ku on oma piha ja jotain vihreetä sillä pihamaalla, vaikka se oiski vaan metri kertaa puolimetriä -kokonen piha. Toinen sulonen asia on, että niissä kerrostalokomplekseissa on monesti myös sellanen yleispiha, jossa on jotain puita, polkuja ja monesti sellanen kiinalaistyyppinen huvila missä voi istuskella. Tässä paikassa, missä kävin, oli myös liikuntavälineitä, muun muassa kaks pingispöytää. :) Miks Suomen puistoissa on aina ne iänikuiset kiikut ja hiekkalaatikot? Sinnehän vois laittaa ihan hyvin noita vanhusten leluja sekaan, ja tietty pari pingispöytää!Noi merkit on pinyinillä siis lai te lin na. :D Just siistiä! :D

8 kommenttia:

 1. Meillä on kans puistossa nuita "kuntoilulaitteita" ja pingispöytiä! Ja Santiagossa oli kyllä kaikkee mahollista! Meijän vakkaripuistossa on aurinkotuolit ja -varjot!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi kirjoittaa... Jepajee! Me täällä suomen maassa aletaan kans heräämään talvihorroksestamme. Eilen raotin vasenta silmääni ja tunsin lämpöä.. :D Kyllä, leikin siis takitonta nuorta.! Oon kans sitä mieltä, että suomeen samanmoisia puistoja!! Johoo! Paitsi, että onhan täällä kesällä mahiksia pelata biitsiä yms.. Mut noi bingispöydät ei toimi suomessa, kokeiltiin kerran pitää semmosta ulkona, niin siitä tuli semmonen "vähän" laidoilta turvonnu, ku se vesi meni sinne..

  Mutta oli kyllä aika söpöä nuot jutut! :D Mut juu, kyllä, pihaa pitää aina laittaa. On se kiva ku on vähän etes nättiä ympärillä..

  (luultavasti arvaat pisteistä ja pesumerkeistä, kuka tän kirjoitti.. :D)

  VastaaPoista
 3. Ai wau, Noora. Onksne hyvässä kunnossa? Eli siis onko aurinkotuolitki niin puhtaita että niissä pystyy istumaan eikä jää vaatteisiin tuolin jälkiä? :D Täällä nimittäin on pölyä ja saastetta niin paljon että en uskalla puiston penkillekkään (hyvästä syystä) istua.

  Voi pesumerkki sun kans Karo! Ei voi erehtyä. :D "Vähän" laidoilta turvonnu, haha. Voin vaan kuvitella! On se kivaa ku on ees vähän nättiä ja ees vähän vihreetä. Toivottavasti ne vaan jaksaa kastella niitä kukkiaan. Toki, onhan niillä puisto siinä vieressä. Ja muuten! Biitsi-kenttiä en oo löytäny. Tai oon mä kuullu huhuja maksullisista sellasista, mutta ku ei mulla oo palloa, eikä niin paljon tuttuja... :/ Onneks Suomessa on sit kesä ku tuun!

  VastaaPoista
 4. Joo, onhan se.. :D (itehän tuota saan muoviset tekokukatki kuoleen kuivuuteen) Mää muuten yks päivä mietinki noita saasteita sielä, niin juokseeko ne siks vesisatteella suojiin, ku sieltä ilmastahan pukkaa muuten mitä sattuu niskaa..???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huomaat, että mua on huvittanu ne vesisade jutut, ku mää aina muistan sen..! :D

   Poista
  2. Huomaan... ;) En tiedä enkä usko. Mutta voihan olla. Luulen kuitenki että ne ei vaan halua kastua. Nyt ku on ollu sateista (neljän viikon aikana satanu neljästi) niin oon nähny ihmisiä jotka jopa kävelee vesisateessa ilman sateenvarjoa, tosin vaan vähän matkaa, mutta silti! Eli ehkä se on oikeesti vaan se että ei missään nimessä haluta kastua. Eikä täällä sada ku muutaman kerran vuodessa niin ei kaikki välttämättä edes ikinä vahingossakaan kastu vesisateessa. :D

   Poista
  3. Oooo..! Aijaa..! Mutta sit ku sielä on tosi kuuma, niin eikö sielä oo ukkosia tai jotain vastaavaa? Vai missä ne sit on? :D sateista joooooooooooo!!!

   Poista
 5. No on täällä ukkoset vähän isompia ja pitkäkestosempia ku Suomessa. Mutta mä en oo joutunu kovin moneen sellaseen... En tiiä tuleeko niitä sit kesällä enemmän. Katsotaan, infoon sua enempi sit ku tiiän. :D

  VastaaPoista