Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 27. elokuuta 2011

Lauantai 27.8.

Tänään aamulla päätin tehä pienen lenkin tässä lähistöllä. Varustauduin asianmukaisesti lenkkareilla, vesipullolla, sateenvarjolla yms. tarpeellisella. Suuntasin reippaasti vähän ennen yhtätoista kohti uutta tuntematonta. Jotenki kummasti vaan huomasin kohta että jalat suuntas automaattisesti Ya show -markettia kohti. :D Päätin olla niin reipas että en suoraa päätä säntää ostoksille joten kävin pyörimässä viereisen merkkivaate-kauppakeskuksen ympäri ja menin vasta sitte tonne ihanaan tinkimismarkettiin.
Tunnen itteni lähes hyvin joten päätin että en tosiaan osta yhtään vaatetta vaan ostan mulle helpot kengät jotka voi laittaa nopeesti jalkaan ja valkosen laukun. Noh, näinhän siinä kävi sitte, kohta mä olin pääpyörällä kaikista ostopakotteista ja varmaan puolessa tunnissa olin ulkona kaupasta, kaks laukkua ja kahet kengät kainalossa. Miten siinä niin kävi? Noh, ehkä niille kaikille on mahollista löytää käyttötarkotus.
Olin onneks muistanu otta myös kameran mukaan joten saatte vähän kuvia mun matkalta. :)
Tää mun pyöräihastus johtuu ihan vaan siitä että täälä on niin paljon pyöriä. :) Näistä ylläolevista mun lemppari on toi ruosteinen pyörä jonka penkin päällä on kukkasuojus.
Ja tässä yks kuva koppimoposta. Näyttää vähän että tossa on teippiä toi yks lasi mutta en huomannu salakuvatessani sitä joten en hoksannu kattoa sen tarkemmin. Mutta paljon mahollista. :)
Ja löyty taas yks tällanen raskaammassa lastissa oleva pyöräki. Voin kuvitella jonku valkohapsisen papan ajavan tätä.
Näinki voi pyöräänsä käyttää. Anteeksi salakuvaus leidi mutta oli niin herkulliset tuoksut ja hienot irtohihat. :D Toi täti siis möi kanaa tuolta pyörästään. Käsissä sillä on tosi tyypilliset rusketuksen-estimet eli irtohihat. :)
Ja saisko olla hedelmää? Ulkomyynti on tosi tavallista. Tässä on vielä tosi hyvät alustat ja hyvä paikka kaupanvieressä. Yleensä on vaan sellanen kulahtanu vanha lakana jonka päällä on läjä hedelmiä jossain tien varrella. :)
Tää rakennus oli aika mielenkiintonen ku se hyppäs silmille keskeltä ei mitään. Mutta olihan siinä toki joki vieressä joten päätin sitte lähteä jokivarttapitkin kulkemaan.
Tie joen varressa oli hyvässä kunnossa...
...kuten jokikin oli. :D Näin myös pari kalastajasetää. Toinen oli saanu jotain saalista. Toivottavasti se ei syö niitä...
Meiän lähelläki, täällä hienolla alueella vähän rakennetaan... En tiiä kuin kauan on jo rakennettu mutta vähän näyttää siltä että on ne alottanu jo jonku aikaa sitte. :)
Lopuksi arvauskilpailu: mitä nää on maksanu? Toi iso laukku on (ilmeisesti) aitoo nahkaa, kuten noi sandaalit kans. Ainaki ne näytti mulle et niitä voi polttaa sytkärillä ja ei jää mitään jälkee. :D Saa arvata yhteishinnan tai erikseen kaikkien hinnat. Villejä veikkauksia kehiin!

2 kommenttia:

  1. Hyi, että mikä joki ! Luulis tuolta kalat jo kuolleen aikoja sitte. Ja yhteishinnaksi veikkaan vaikka 25 euroa :)

    VastaaPoista
  2. Joo en tiiä mitä se oikeen oli saanu, ite en koskis pitkällä tikullakaan... Hintaveikkaus on aika matala. Maksoin nimittäin tyytyväisenä viiskyt euroo.. Mutta totta kyllä et varmaan kiinalaiset ois maksanu jotain 25€ tai ehkä 30€. Mutta kuten voitte arvata nii mä en oo vielä ihan kauheen hyvä tinkijä. Eilen kävin yhessä kaupassa missä oli kiinteet hinnat joten sain taas vähän makua et mitä mikäki maksa kiinalaisittain. Ehkä ens kerralla saan taas vähän enemmän tingittyä...

    VastaaPoista