Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

tiistai 15. toukokuuta 2012

Haudoilla

Lauantaina kävin kattelemassa rikkaitten Pekingiläisten hautoja. Suurimmaksi osaksi ne oli sotilaitten hautoja, mutta oli siellä muutama taitelija, kirjailija ja toimittajakin. Rikkaita ihmisiä siis. Ja tältä näytti.

Normihauta

Tällasia muistopaaseja löyty muutamia. Tossa vasemmalla on varmaan (kuolevan) vaimon nimi valmiiks kirjotettu. ;)

Haudan takana selityksiä

Ja tässä kans tällanen mahtava muistopaasi jollekki muusikkopariskunnalle.
Sit hautausmaan jälkeen käppäilin vitoskehän lähellä. Muutamassa normipuistossa ja sit jopa huvipuistossa. ;D Mut sieltä ei valitettavasti oo kuvaa. Puistoista kylläki, ja metrosta.

Nää on jotkut tunnetut tyypit. Tai siis näillä on jotku nimetki...

Niiin räsä ja rikkinäinen, mut ainaki äitillä oi kivaa!


Mummojen (ja pappojen) taputtelutuokio. Kuulemma ne tulee terveeks sillä että ne taputtaa käsiä. Sormenpäät ku on kerta tärkeet terveydelle. Koko pieni puisto kaiku noitten rytmikkäästä taputtelusta. Läps läps!

Kiinalainen vitsituokio. Noi kolme tyttöö löpötti jokainen yhden lauseen samasta asiasta. Ja toi poika sit sano yhden sanan/sanaparin joka yhdisti noitten tyttöjen lauseet jotenki hassulla tavalla. En kyl ymmärtäny niitten vitsejä mut näin mulle kerrottiin.
Tässä se tulee! Tätä ootte kaikki oottanu. Metrossa (jälleen kerran) mua vastapäätä istu poika jolla oli superpitkä kynsi. Noh, poika oli nuori ja komea ja selvästi piti ulkonäöstään huolta, joten kynsiki oli valkonen ja puhdas. Päätin rohkaistua ja pyysin (tai siis kaveri pyys) lupaa ottaa kuva sen kynnestä. Ja ihan otettuhan se oli ku joku ulkomaalainen halus ottaa siitä kuvan. Tai ehkä se vähän petty ku mä otin vaan sen kädestä kuvan. ;)

Ihan oikeesti tää pitkä kynsi on täällä joku juttu! Varsinki vähän maalaisemmille, ei ydinpekingissä asuville.
Netti on ollu sairaan hitaalla päällä jo monta päivää. :/ Joten tässä kirjottelussa kestää vähän kauemmin ku pitää ladata muutamaa kuvaa monta päivää. Ens kerta sit taas ku saan kuvia ladattua!

2 kommenttia:

  1. Ihana teksti! Kiittäen päivän pelastamisesta..! :D T: Karo

    VastaaPoista