Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 24. syyskuuta 2011

At the Beijing Zoo

Pitihän se arvata, englanti alkaa lipsua mun blogiinki. :D Noh, vasta otsikko.
Tänään olin siis eläintarhassa: 2€ pääsymaksu alueelle ja pandataloon. Ei paha. Valitettavasti vaan kolmen tunnin aikana ei mitenkään keretty kiertää koko eläintarhaa läpi mutta ehkä reilu puolitarhaa tuli kummiski kierrettyä. Ja toki kaikkein tärkein, eli pandat tuli nähtyä.

Tässä on olympiatalosta panda ja tää teki jotain temppujaki meille. :) Oli kyllä ihan pehmoisen nallekarhun näkönen söpöläinen! Sit se istahti nätisti syömään bambunlehtiään.
Toinen panda vähän laiskotteli. :) Nähtiin myös kaks pikkupandaa jotka otti painimatsia mutta siinä oli niin paljon porukkaa kattomassa että oli mahoton saaha mitään hyvää kuvaa...
Nähtiinpä muitaki karhuja. Tää raukka pikkunen mustakarhu oli tollasessa isossa betonitarhassa ihan yksin. ...Anteeks korjaan, siis kaikkien roskien kans mitä noi töllistelijät tiputteli sille.
Ruskealla karhulla oli vähän paremmat oltavat. Ja sitäpaitsi sillä oli monta ruokkijaa. Vaikka jokapuolella oli kylttejä et älä ruoki, älä ruoki niin ihmiset heitti sille leipää, viinirypäleitä, maissia, mitä ikinä niillä vaan sattu olemaan.
Toki nähtiin paljon muutaki sen kolmen tunnin aikana. Jalat kipeyty ja lopulta raahauduttiin metrolle. Ja mitä me nähtiinkään:
No comments. No okei, toi oli remontissa joten kolmista rapuista vaan yhet oli käytössä. Ja oli sentään ruuhka-aika, kuuelta monet pääsee töistä. Mutta silti, yritettiin pakkautua tuolla metroon, ja onnistuhan se, sopu sijaa antaa ja kyllähän ne sillitki mahtuu sinne purkkiin vaikka ne ei sielä mahukkaan liikkumaan. :D Onneks aina ei oo ihan yhtä kova tungos.

Huomenna vielä vapaapäivä. Nukun pitkään, syön kauan ja hartaasti aamupalan ja meen nauttimaan lämpimästä mutta ei tukahuttavan kuumasta ilmasta. Katotaan jos ilmestys taas uus tekstiki... :)

1 kommentti:

  1. Kiinanmuuri tuliki nähtyä tänään. Kuvia yms kivaa heti ku jaksan taas kirjottaa uuden postauksen. Nyt oon turhan väsyny vähien yöunien ja muurilla kiipeilemisen jälkeen. Mutta reissu oli ihan mahtava ja suosittelen sitä kyllä kaikille! Kahen viikon päästä uudestaan. :)

    VastaaPoista