Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 10. syyskuuta 2011

Hullu viikko

Huhhuh! Nyt oon sitte tehny töitäki elantoni eteen. :) Kuus päivää enemmän ja vähemmän täyspäiväsesti ja lisäks kaks yötä. Mutta se on ollu vaivan arvosta. Vauvat nimittäin on nyt sitte syntyny! :) Maanantaina niitten pitäs tulla jo kotiin. Ja huomenna on mun kauan odotettu vapaapäivä. Aion lähtä keskustaan samoilemaan, tosin en aivan yksin tällä kertaa! :) On niin kivaa ku ei tarvi aina vaan lähtä yksin tallusteleen määränpäättä eteenpäin. Vaikka on seki ihan mukavaa. Eilen kävin taas vähän lenkkeilemässä. Mun lenkkeilyt on tunnin verran kävelyä tässä lähiympäristössä. Eilen lähin pois päin keskustasta. Näin paljon kaikkia turistihotelleja ja kävin yhessä tinkimismarketissaki. Ihan vaan läpikävelemässä ku se oli menossa kiinni mutta oli aika hauskaa käyä vilkuilemassa kuitenki. Kävelin myös joenvarttapitkin ja se oli ihan mukava reitti seki.

Oon muuten tehny mulle tällasen arjenhelpottajan. Nimittäin pussukan kännykälle ja ovikortille. Tosi kätevä koska tarvin ne aina mukaan ja tossa niille ei tarvi uhrata käsiä. Poikien kans kulkiessa se käsien uhraus ei olis ees kauheen hyvä vaihtoehto koska tarvii molemmat kädet. Viikko tohon meni, mutta nyt se on mulla ja oon ihan mielissään koska se on oikeesti tarpeellinen ja käytännöllinen.

Muuta arkijuttua on nää kiinalaiset potkumopot. Joka toisella puistossaolijalla on tällanen. :D Vähän niinku suomessa ne siniset ja punaset mopot. Nää on vaan vähän erinäköset. Mutta hyvin näyttää kulkevan!

Tässä on kans yks arjenhelpottaja: poikien pupuperhe. Unikaverit ja muutenki vaan parhaat kaverit. Jos tulee suuri suru nii yleensä lohutus on aika helppo löytää, onneks. Pentikin puput. :)
Ja tässä on arjen piristysruiske! Kun tänään sain tän käteeni niin johan piristy päivä! Siionin kevät <3. Pojatki maltto aika hyvin lukee sitä vaikka niitten iskä tuli kotiin ja yleensä sillon ei kelpaa muut ku iskä (tai en ainakaan minä). Ja kirjepalsta oli taas niin paras! "Täällä olen minä." :D "Silityslauta kaatu meiän kissanpennun päälle niin se kuoli. Mutta onneks ollaan saatu toinen kissanpentu tilalle." :D Ihanat lapset!
Yllättävän hyvin menny tää viikko vaikka oonki ollu aika paljon töissä. Nyt alkaa näyttää jo tosi valosalle ku vastuu on siirtyny muille ja mulla on vapaapäivä edessä. Pojat on kyllä niin ihania että sinänsä ei ollu mitään suurempia ongelmia. Tämmöstä tää arki on. Jokupäivä yritän ottaa kameran mukaan ku lähetään ulos niin saatte nähä missä paikoissa oon joka päivä. :)

Nyt alan opiskella karttaa siitä mihin ollaan huomenna menossa. Saa nähä onko siitä mitään apua mutta koitetaan... Samalla voin sit kattoa näyttämisen arvoisia paikkoja niin tiiän jotain mitä näyttää mun vieraille.

6 kommenttia:

 1. Huippua! Oliks ne tyttö ja poika, vauvat siis?! Kiva! Bongailepa vaan meille niitä hyvii mestoi, pian tullaan! :)

  VastaaPoista
 2. Juu tyttö ja poika. Ne tulee varmaan tässä piakkoin kotiin! Mä oon jo lähes tekemässä teille kunnon aikatauluja et millon meette minnekki. :D

  VastaaPoista
 3. No uijui, muista et me ollaan kuitenki lomalla..! :D Kuinkas paljon sul on töitä silloin? Sitäki funtsin, et jos siel taksil kuljetaan, niin kandeeko meidän ottaa Erinille auton turvaistuin messiin vai löytyyks sielt jotain, vai onks ylipäätään tapana käyttää? Vai kuljetaaks me edes taksilla?

  VastaaPoista
 4. Juujuu, muistan muistan. ;D En tiiä viel miten paljon oon töissä mutta oon kuitenki. Viikonloppu on kokonaan vapaa ja sit mulla on varmaan muutenki muutama päivä vapaata, lähinnä mietin et millon ne pitäisin. Todellaki kuljetaan taksilla mutta yleensä ei löydy turvavyötä muuta ku etupenkiltä. Ja jos me yritetään mahtuu kaikki samaan taksiin niin se ei ainakaan onnistu jos on turvaistuin. Ja jos tuntuu että oikeesti tarvitte turvaistuimen niin näillä on kaks jota saahaan varmaan lainata. Luulen nimittäin et ne ei tuu olemaan kauheen kovassa käytössä ennen ku näillä on oma auto. Voi olla helpoin ettei ota ollenkaan mukaan koska sit sitä pitää raahata mukana joka paikassa. Onks muuten jotain muuta mitä haluutte nähä tai kokea starbucksin lisäks? Haluutteko käyä kiinan muurilla jos sattuu et se ois mahollista päivänreissuna?

  VastaaPoista
 5. No okei, ehkä jätetään se sit himaan.. Ei toi Starbuckskaan pakollinen ollu, mutta mukava bonus että löysit sen ;) Kiinan muuril vois kai käydä, Henkkakin kehu just et se oli ihan hieno paikka, sehän oli silloin pari vuotta sitte kans Kiinassa kolmisen viikkoo. Ei olla viel oikeestaan etitty edes mitään paikkoja mitä siel vois olla, mut ku aletaan täs tutkiskeleen niin kerrotaan sitte..

  VastaaPoista
 6. Hyvä. Mä varaan meille jokupäivä kuletuksen sinne muurille, se pitäis onnistuu ihan ok:sti. Sit voitais käyä kielletyssä kaupungissa ja kesäpalatsissa. Mietiskelen tässä just et mitä huomenna tekisin mutta voi olla että otan pyörän ja lähen kattoon kaikkia paikkoja missä oon ollu et osaan kertoo teille ne sit. En nimittäin yleensä oo kauheen kartalla missä mä millonki kulen.

  VastaaPoista