Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Näkymiä

Saatte nyt vähän nähä mun elinympäristöäki. :) Sain vihdoin ja viimein nimittäin otettua kameran matkaan ku mentiin puistoon. Ja miltä täällä näyttää... Saatte kaikki parhaat palat. ;) Nauttikaa!
Tää katu siistittiin aika hyvin. Siltä varmaan näyttääki. Muistakaahan sitte siel Suomessa ainaki et ette roskaa! Nojoo, toi aita tuol takan oli vasta tekovaiheessa, nyt se on jo otettu pois paketista. Roskat on kyllä edelleen paikoillaan.
Tää on ihan hyvä juttu täälä. Useimmat katuvalot (ei pelkästään keskustassa vaan ihan 'maallaki') toimii noilla aurinkopaneeleilla. Käytännöllistä! Täällä suurin osa päivistä on aurinkoisia joten lamput myös toimii.
Puistossa ollessa kannattaa varoa mihin astuu. Varpasillaan olo onki kiellettyä. :) Hyvä vaan koska noita koiran (tai jonku muun) jätöksiä on ihan hirveesti!
Mutta koirista pidetään täälä kyllä huolta. Klikatkaa tää kuva suuremmaks niin näätte hyvin ton koiran rattaat. Huom, ne ei oo lastenrattaat vaan koiranrattaat. :) Eikä ees ekat mitkä nään.
Joskus vastaan tulee oikeesti umpikuja. Ei muuta ku paluu takas ja ettimään uus reitti!
Tääl on aika hyvin roskiksia mitä ei kyllä uskois roskan määrästä...
Tän sedän puuhat on mulle täys arvotus. Ensinnäki toi joki haisee aivan ällöttävän pahalle. Toisekseen sen pinta on yleensä niin täynnä tota vihreetä levää et aina ei voi olla varma onko siinä vettä ollenkaan vai vaan vihree pohja. Mutta aina välillä näkyy joku setä tai täti joka kerää tohon haaviin jotain. Tota levää ehkä? En tiiä mutta en oo varma haluaisinkokaan tietää...

Viikko on puolessa! Illalla mulla on kiinan tunti, wo xuexi Han yu. Ensin pitää viel miettiä et mitä haluan oppia vielä ennen ku mulle tulee mun ekat vieraat niin että osaan sitte puhua tarpeeks kiinaa et kaikki sujuis. Hyvää loppuviikkoa vaan!

5 kommenttia:

 1. voi mahoton. on se niin erilaista sielä, varmaan myös aika mielenkiintosta (etenki tuo leväasia, sitte ku opit kiinaa vähä enemmän nii mee ihmeessä kyseleen jotta mitä ne tekee!) :)
  ois kiva nähä sun huoneesta ja teiän kämpästä kuvia.. :D
  terveisiä paljo sinne!!
  toivoo kuisma

  VastaaPoista
 2. Aivan huvittavaa et koirallaki on rattaat, enpä oo ennen nähny.:)mut ehkä koira on lapsen korvike,eikö siellä oo vieläki sellanen laki et ei sais olla ku yks vai kaks lasta perheessä? jos koirien sallittua määrää ei oo vielä määritelty:D

  VastaaPoista
 3. Onhan se erilaista! Oota hetki vaan kaisku niin mä kyykötän jonku tollasen papan vieressä ja kysyn et tishsishenma? Eli mikä tämä on. Nyt mä nimittäin osaan jo vastata hienoosti et mitä sä puhut, en ymmärrä! :D Laitan täältä kuvia heti ku saan otettua. Ja kiitos terkuista! Takasi lähtee vähintäänki yhtä paljon! :)

  Annika: totta se on. Pekingissä ei vielä oo säännöstelty koiruen määrää mutta jossain muussa kaupungissa seki on jo lain alla. Mutta koiria on ihan sikana täälä. Varsinki kaikkia pikkukoiria. Ja ne juoksee irrallaan isäntiensä lähistöllä. Pitää vaan olla vähän varuillaan koska niillä voi olla vesikauhu. :)

  VastaaPoista
 4. Hauskoja kuvia! Rupes naurattamaan nuo "koiranrattaat"! Pitäiskö munki ostaa sellaset, niin pääsen Retun kans lenkille? O.o Ompa muuten mukava, että sinne tulee vieraita.. :)

  VastaaPoista
 5. Joo kannattaa. Mutta kannattaa muistaa myös että yleensä ne kaikkein räksyttävimmät koirat on just rattaissa. ;D On muuten ihan huippua ku on vieraita! :D Vaikka ne onki vähän uneliaita näin aamutuimaan. Tuu säki sitte!

  VastaaPoista