Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

torstai 13. lokakuuta 2011

Kaikenlaista

Vieraat on lähteny, pari päivää sitte jo mutta en oo ehtiny aikasemmin niin pitkäks aikaa nettiin että oisin voinu tehä blogitekstinki. Oli huippua ku oli vieraita ja sain taas nähä Pekinkiä eri näkökulmista ja eri paikoista. Kuvia (joita ei kyllä kovin paljon oo) en oo ehtiny vielä laittaa koneelle. Tää ehtimisjuttu lähinnä siks että meillä on nyt mun host-isän vanhemmat täälä ja ne nukkuu mun huoneessa joten en ihan hirveen myöhään viiti kukkua koneella. Nukun ite poikien huoneessa ja yllättävän hyvin oon saanu nukuttua. Mitä nyt muutamana aamuna oon heränny ku toinen pojista on alkanu huutaan mun nimeä innoissaan että mä oon siinä, tai ku toinen on tullu silittelemään mua kädestä. :D Ei mitään kovin rankkoja herätyksiä siis onneks. Ja nyt ku mami ja papi on täälä niin ne onneks herää sen verran aikasin että ei muutaku pojat huoneesta ulos ja kyljenkääntö. :) Ja koska tietenki haluutte ees jotain kuvia niin laitetaan muutama vanha kuva.

1.10. täällä on näitten kansallispäivä. Ja sen takia kaikilla on lomaa seittemän päivää. Ja sen takia Pekinkiin virtaa hulluna maalaisia jotka haluaa ottaa yhteiskuvia länkkäreitten kans. :)

Kansallistunnetta krääsäkaupasta: kommunistitähtilippis! On muuten nähty aika monen tyypin päässä!

Jokaiselle jotakin! Tää Obama-laukku on niiiin mun suosikki! Katotaan millon ostan sen... ;D

Ei vedä Mao vertoja Obamalle ei. Vaikka Mao on toki aina oikeessa, Obamalle voi sattua erehyksiäki. Paitsi että politiikasta ei puhuta, onko selvä?

Tää pizza Hut näkyy meiän ikkunasta ja nyt se on tullu hyvin testattuaki ku käytiin vieraitten kans sielä. Hyvää oli! Ehkä piakkoin pitää mennä taas uudestaan. :D Tosin meillä oli eilen pari kiinalaista käymässä ja ne kauhisteli ku oon syöny kiinalaista ruokaa täälä vasta viis kertaa. Mutta kuiva mennä ite syömään jotain kiinalaista ku ei jaksa syyä ku yhen annoksen eli ei saa ku yhtä ruokalajia. Ja kaikenlisäks kieli menee solmuun ku yrittää tilata. Eikä loppujen lopuks ees tiiä mitä siihen lautaselle saa. Mutta tähän mennessä melkeen kaikki kiinalainen ruoka on ollu hyvää! Ylläri sinänsä koska mulla oli aika vahvat ennakkoluulot mutta varmaan siks etten ollu aikasemmin syönu pohjoiskiinalaista ruokaa vaan eteläkiinalaista, eikä se oo niin hyvää. :D Ehkä.

Nojoo, katotaan millon saan ne mun kuvat koneelle ja mitä kaikee on siihen mennessä jo ehtiny tapahtua...

4 kommenttia:

 1. Musta on tullu ihan kiinalaisen ruuan fani täällä, ku ollaan käyty pari kertaa yhdessä hyvässä kiinalaisessa. Tänään tilattiin ruuat paikallisesta kiinalaisesta ja ai että oli hyvää! Minikevätrullat on mun suurinta herkkua! Mut myös ne kaikki kastikkeet, nam nam :))) Riikka

  VastaaPoista
 2. Mulla ei oo kyllä mitään kauheen hyviä muistoja kiinalaisesta ruoasta. Käytiin sillon Amerikassa Deidran kans Panda Expressissä syömässä eikä ollu kyllä hääppöstä mutta en tiiä oliko se sitte tuota etelä-Kiinalaista ;)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kiva seurata tätä blogia tästä eteenpäin ku on käyny paikan päällä! Paljon terveisiä pikkupojille ja koko perheelle, vietähän mukavia päiviä siellä! Aika karmeeta oli tulla tänne kylmyyteen, ei meinaa mikään vaatekerros riittää tuol ulkona (eikä oikeen sisälläkään!).
  Kiinalainen ruoka oli erittäin maukasta, mulla on kyllä hyvät muistot Panda Expressistä, se oli yks kantapaikka jenkeissä, nam! :)
  Kerkeet viel ottaa ne puikot ihan kunnolla hallintaan, voit sit elvistellä Suomessa taidoillas ;)
  Ylivieskassaki on se Taivaallinen Rauha (oliks se sen nimi?) jossa on ihan yhtä hyvät safkat ku siel mis käytiin teidän lähelläki syömässä!

  VastaaPoista
 4. Jep, Riikka. Meillä on monesti aamupalalla kevätrullia. :) Ihan hyviä joo.
  Sanna mun mielestä riippuu ihan täysin mitä syö. Tää pekinkiläinen ruoka on tosi hyvää kylläki! Namm.
  Riina: Kiitos kiitos. Täälläki alkaa olla taas kylmempää vaan. Olin tänään eka kerran takki päällä ulkona. Eli on tännekki se syksy tulossa! Puistoissa haravoidaan jo ensimmäisiä lehtiäki. Sain eilen sellasen taksi-kirjan missä on kaikkia paikkia enkuks ja kiinaks, joten huomenna taian lähtee käymään jossain ihan uudessa paikassa. Ja voisin tosiaan käydä syömässä jossain kiinalaisessa pikaruokalassa vaikka. :D Jos löydän hyvän. ;) Tai sit venäläisessä, riippuen mihin satun.

  VastaaPoista