Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Vanhoja juttuja

Muisteloa vähän vieraitten käynnistä viikon takaa. Miten aika onki menny näin nopeesti? Ja yhä vaan se juoksee... :) Ens viikon loppuna täälä tulee käymään taas yks suomalainen ja sen kans vietän sit varmaan ens lauantain. Kivaa!


Viime vieraitten kans käytiin esimerkiksi kesäpalatsissa. Hervoton puisto missä oli kivoja maisemia.

Sieltä ois voinu vuokrata tollasen purtilon ja käyä vähän veneilemässä mutta me skipattiin se. Hauskalta kieltämättä näytti noi kiinalaisveneet!

Käytiin myös taas kiinan muurilla. Edelleen oli aika sumuista mutta näky jotain sentään.

Eilen sitte eksyin Pekingin konserttihalliin. :D Ja siellähän oli just alkanu joku äitien ja isien musiikki tms. tilaisuus. Mulle annettiin lippu käteen ja ohjattiin istumaan. Siellä mä sitte nautin odottaville äideille ohjatusta ohjelmasta josta en kyllä kauheesti ymmärtäny. Mutta ihan kiva oli kuunnella musiikkia.

Näin myös tällasen kivan rakennuksen, tosin en tiiä mikä tää on. :D

Ja yllättäen löysin itteni Tian'an meniltä!

Tian'anmenille on ilmestyny kansallispäivien aikaan tollanen punanen pallo. Aivan kiva pallo. Muutenki näytti et siellä oli sikana porukkaa. En tiiä mitä ne kaikki siellä palloili.

Osa ainaki oli puoliringissä tossa lipun ympärillä. En tiiä mitä neki siinä palloili. Jos ne ootti tota lipun laskua nii ainaki ne jakso oottaa aika kauan. Ite en jaksanu ihan yhtä kauan vaan vähän aikaa törötettyäni niitten seurana päätin lähteä kotiin. :)

Tämän päivän reissusta on kans muutama kiva kuva. Mutta säästetään ne enskertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti