Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

tiistai 4. lokakuuta 2011

Pyörällä liikenteessä

Pekinkiä ja kiellettyä kaupunkia, en uskaltautunu sisälle ku tuolta puistosta missä olin näky jo miten hulluna sielä oli porukkaa, pipona sakkia vois sanoa. Ja mustanaan ihmisiä on ihan lähellä seki.
Kävin jossain posliinimuseossa missä tollanen setä teki tommosia patsaita/rintakuvia. Ihan oli näkösiä! Tommosen vois melkeen hankkia itekki. :D
Näkymä rumputornista etelään. :)
Eli tässä näkyy sit kuin pipona sielä oli sakkia, suorastaan mustana ihmisistä!
Sielä puistossa missä olin (Jinshan -puisto tai vähän sinne päin), oli mahollisuus pukeutua keisariks tai keisarinnaks ja sit poseerata tollasilla kultatuoleilla. Mä harrastin taas vähän salakuvausta.

Tässä siis muutama kuva sekalaisessa järjestyksessä mun viime lauantailta. Just nyt mulla on vieraita joten seuraava blogipäivitys siirtynee jonnekki ens viikon puolelle. :) Mutta on kyllä huippua ku on vieraita käymässä! Tulkaa vaan kaikki käymään. :)

6 kommenttia:

 1. Ompa mukavia kuvia! :) Oltiin tänään muuten sattumalta Marun kanssa yhessä ajamassa kakkosvaihetta! :D Ja niin muuten.. Retulta kovasti terveisiä. (:

  VastaaPoista
 2. Hyvä että tykkäät. Oli ihan kivat näkymät kans.
  Nonii! Vähänkö kivaa! Mullaki oli tuttuja mun kakkosvaiheessa. :) Ja kiitos terkuista! Sä voit vähän rapsuttaa sitä mun puolesta.

  VastaaPoista
 3. todella sieviä kuvia! t. umppalumppa

  VastaaPoista
 4. Kiitän. Hyvä jos miellyttää! Kuka on nimen Umppalumppa takana jos saan olla utelias? :D

  VastaaPoista
 5. minä vaan, laura:D

  VastaaPoista