Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

perjantai 21. lokakuuta 2011

Luvatut kuvat

Huhhuh, olipa harvinaisen vaikee saada kuvat tänne. Mutta tässä ne viimein on! Viime sunnultailta siis. :)

Mä luulin et tää ois ollu joku historiallinen paikka ku portinpielessä luki et Qing-dynastian hallintopaikka. Mutta tää oliki kiinalaiskopio jostain barokkilinnasta.

Tässä oli toinen kiinalaiskopio, barokkihotelli. Jotenki musta tuntu ettei se oikeen sopinu ympäristöönsä noine kaikkine barokkiveistoksineen mutta hälläkö väliä?

Yhtäkkiä taas päädyin keskelle jotain näytöstä. Aika ihania oli noi tyypit pomppimassa rumpujen ja kahen torven tahissa. :D

Tää varsinki oli ihan sulonen. Se kävi aina välillä potkimassa toisia ja kiusaamassa kaikkia. :D

Näyttelijöitten keski-ikä oli aika korkea mutta kaikilla oli varmasti ihan superhauskaa! :D En sitte tiiä mikä toi juttu oli, joku pekingiläisten oma juttu ilmeisesti. Ainaki mitä ymmärsin yhen kiinalaisen puheesta ku halus hirveesti selittää mulle sitä. Valitettavasti vaan mun kiinan kieli ei oo niin sujuvaa että voisin varmuudella sanoa mikä tää juttu oli. :D Keskiviikkona näin kans tällasen tanssiesityksen mutta sillon kyseessä oli ilmeisesti häät koska ihmisillä ei ollu tällaisia hienoja vaatteita ja ne pyöri yhen parin ympärillä kokoajan. Ostoskeskuksen ovella... Mutta se on toki jokaisen oma asia missä haluaa häätanssinsa tanhuta! :)

2 kommenttia:

  1. Lisää kuvia ja juttuja, vaikka laiskasti tulee kommentoitua niin käyn silti joka päivä kattoon oisitko jaksanu päivittää.. :-)

    VastaaPoista
  2. Vähän laiskasti oon nyt laittanu, mutta kyllä tää tästä. Ja joo, kyllä tätä varmaan joku muuki käy lukemassa ku kävijälaskuri tikittää mutta ei se siltä tunnu ku ei tuu kommentteja. Mutta nyt on taas muutama kuva niin jos mä saisin ne laitettua pikkuhiljaa!

    VastaaPoista