Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

torstai 29. joulukuuta 2011

Joulusta...

Hmm... Mitäs sitä kertoilis joulusta? Kai siitä on jotain kerrottava. Kuvia ei vielä oo mutta ehkä niitä tulee sitte myöhemmin.

Aika suomalainen joulu oli. Tai ainaki jouluaatto ja joulupäivä. Jouluaattoon kuulu joulusauna (kynttilän kanssa, mutta ei se kyllä kauheen tunnelmallista ollu umpivalosassa, lasiseinäisessä saunassa). Jouluateriaki syötiin: sain alkukeiton, kinkkua, salaatteja, rosollia, juustoja, hanhenmaksaa (ei kylläkään palleroita), pipareita, suklaata ja joulupullaa! Siinä riitti syömistä. Enemmän tai vähemmän tiiviisti me istuttiinki siinä pöydässä ranskalaisittain jopa kolme tuntia! Välissä kyllä kävi pukki heittään pikkukeikan. Pukin myötä saatiin taloon sitte lasten iloa ja jouluriemua. Se oliki mukavaa se! :)

Iltasella ku pojat meni nukkumaan niin mä siirryin koneelle ja skypetin loppuillan kodin kans. Sain siis seurata kodinki joulun viettoa skypen kautta ja se oli ihan kivaa! Yks tähti hetki oli kans avata kirjeet kotoa. Oon nyt pakannu kaikki kirjeet mitä oon tähän mennessä saanu yhteen postin laatikkoon jotta se lähtis Suomeen etukäteispostissa ja aika paksu läjä on jo kertyny! Kilokaupallahan noita kirjeita sais kotiin rahdata jos osa ei menis jo nyt! Mutta en valita, parempi näin päin ja lisää postia saa lähettää!

Olin ollu kilttinäki, pukki lähetti lahjoja sekä Kiinasta että Suomesta. Kiitos vain, pukki! :)

Nyt oottelen innolla että mun kaveri saapuis kahdeksi viikoksi tänne Pekingiin! Huippua! Tehhään kyllä vaikka mitä ja meille tulee olemaan NIIIN hauskaa! Mutta niistä jutuista sitte myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Hei kerropa siitä uudestavuodesta, eikö se oo kinkeille isompi juttu? Että millasta oli? Joko kaveri on saapunut? Vähänkö kivaa sulle!

    VastaaPoista
  2. Kaveri on saapunu ja vuosi 2012 on kovastikki jo menossa. Ei nähty yhtäkään rakettia. :D Mutta kiinalainen uusi vuosi on tänä vuonna vasta 23.1. alkaen. Kaikenlaista huhua siitä oon jo kuullu mutta varmaan ensviikolla alkaa jo myös tapahtuun jotain ku opiskelijat pääsee lomalle. Ilmeisesti ensviikko on kiinalaisille nimeltään 'pieni uusi vuosi'. Ja ilotulituksia on luvattu kymmenelle päivälle. Kerron sitte lisää ku niitä tulee. Koristeet on kyllä jo aika hyvin paikoillaan. Meiän joulukuusi on muuttunu vaaleenpunakukkaseks puuksi ja jokapuolella on entistäki enemmän niitä kiinalaisia punasia palloja/lyhtyjä. Ja lohikäärmeitä näkyy kans jokapaikassa ku ens vuosi on lohikäärmeen vuosi. Jonkuverran näkyy myös kaloja mutta en tiiä miks... Kerron sitte ku tiiän. :D

    VastaaPoista