Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Mua on huijattu!

Täytyy myöntää, että eilen mua vedätettiin reippaasti. Ns. opiskelijat iski ja niinhän siinä kävi että ne sai huijatuks mut. Sain sitten maksaa teestäni ja lyhyestä rupattelutuokiosta yli 60€. Että silleen. Nyt oon niin hermona kaikille "opiskelijoille" yms huijareille, että kaikki kiinalaiset jotka osaa puhua täydellistä enkkua saa mun puolesta kadota Pekingistä. Niinkerta!

Nojaa, jos on kova rahan tarve niin kai ne aattelee että länsimaalaisten huijaaminen käy hyvästä työstä... Mutta ai että mua ärsyttää! Aamupalalla mua vielä oikeen varotettiin niistä, mutta ei auttanu. Tietenki heti jäin nalkkiin. Mutta toivottavasti opin tästä kerrasta niin hyvin että toista kertaa ei tuu, ja sitäpaitsi, rahaahan se vaan oli.

Jotain kivaaki silti: sain eilen kaks kiinan tuntia ja opin jopa kiinalaista laskuoppia. ;) Sain myös syödä kiinalaista ruokaa. Siis ihan tosi kiinalaista. Nimittäin mian tiao eli nuudeleita ja sit jiao zi -nyyttien sukulaisia. Ja kaalta oli kans ja se kaikki oli sellasessa mauttomassa liemessä. Ja tikut oli ainoo vaihtoehto syömiseen. Tosin ne tikut oli siinä pienin murhe. Itseasiassa tikkuruokailu sujuu nykyään jo ihan suht moitteettomasti.

Se oli kylläki aika suuri murhe että ei se ruoka mitään herkkua ollu. ;) Ne nyytit oli ihan hyviä, ja se liemi oli ihan ok:ta, ainaki ku maisto ekan ja tokan kerran. Mutta sitä nuudelia oli ihan tuhannesti ja sitä oli ihan tosi hidas syödä niillä tikuilla, ja kun se liemi ei ollu mitään tosi maukasta niin aika pian kävi niin että se koko systeemi alko maistumaan ihan puulta. Ja ei siinä mahakaan kovin paljon täyttyny. Ja niin muuten, se liemi piti juoda kupin reunasta, vaikka äiti on aina sanonu että suu ei saa koskea lautaseen...

Tässä annokseni. Ihan hyvää, mutta sitä oli ehkä vähän liikaa (loppu maistu puulta) ja ei sillä lähteny nälkä.
Tässä taas yhen pävän ruoka minkä oon tehny. Pinaatti lättyä ja tollasta peruna-pinaatti-paistosta plus karviaishilloa. Tää oli ihan tosi hyvää jo! :P

Jokatapauksessa, sain ainaki tosi kiinalaista ruokaa. Ja tiiänpä nyt että ei kannata tilata mitään nuudelikeittoja jos on nälkänen. Kyllä riisi on hyvää! ;) Dumplingit/jiao zi -nyytit on kans ihan hyviä. Ja vaikka mikä muu, mutta mun makuhermoon ei oikeen osunu noi nuudelit. :D

4 kommenttia:

 1. Mitä ne sulle opetti tai teki että ne sai huijattua rahaa sulta. ompas ne törkeitä ;D
  Ps.näyttääpä tosi herkullisilta nuo ruoatt .... yök :DDD

  VastaaPoista
 2. No kerropa nyt tarkemmin miten sua huijattiin!
  Ihan hyvän näköstä safkaa on kyllä, oikeestaan vois mennä tänään kiinalaiseen kun alko tekeen mieli :-)

  VastaaPoista
 3. No ne oli ihan huippu törkeitä. Ne pyys mut ekku kahville niitten kans ja mä lähin koska en hoksannu että ne oli niitä "opiskelijoita". Oikeestaan me oltiin jo puolimatkassa ennen ku ne puhu mitään kahvista ja sen jälkeen ne vaihto sen teeksi ja yhtäkkiä mä olin teehuoneessa (jonku niitten ns. poikaystävän tms omistama) teekuppi kädessä vaikka mä olin sanonu että mä en tarvi mitään koska mä oon menossa just kohta syömään. Toki aattelin että ne sit tarjoo ku ne kerran tilaa. Mutta ei, sit ku oltiin lähössä niin ne sano että lasku tietenki laitetaan puoliks jne. ja sit mulla oli yhtäkki lähemmäs 150€ maksettavana. Siitä heti arvasin että ne on huijareita jne ja aloin tappeleen niin paljon ku uskalsin. Harmi vaan etten uskaltanu kovin paljon joten maksettavaks jäi vielä aika paljon... Noh, se oli se hetki, ens kerralla jota ei tapahu toimin sitte järkevämmin. Ja ainaki taistelen paljon enemmän! Mutta niin, aika kattoa eteenpäin ja lakata hermoilemasta... Toivottavasti niitten bisnekset menee nurin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Heljä! Taistelutahto on ainakin nyt kohdillaan sitä kertaa varten, jota ei toivottavasti koskaan tule. :) Nyt annetaan asian jäädä unholaan. Valoisin katsein eteenpäin. :)

  VastaaPoista