Ni hao ja privet! Tervetuloa seuraamaan ja mukanaelämään matkojani! Yhtä hyvää matkaa sinulle kuin minullekin!

lauantai 10. joulukuuta 2011

Yks päevä

Ohhoh, tuleekohan nää kuvat nyt... Jokatapauksessa, tänään oli ihan huippu päivä. Kävin tapaamassa yhtä kiinalaista tyttöä ja se piti mulle kiinan tunnin. Ja parastahan tässä kaikessa oli, että se oli mun ikänen ja sillä oli mun ikäsiä juttuja! Se on kuulkaa aika iso pointti. :) Tackar ja pockar vaan Lunalle tunnista!

Tunnin, eli kolmen tunnin jälkeen lähinki sitte Wang fu jingin kirjakauppaan. Siinä kaupan nurkilla tapasin sitte hervottoman ison poikalauman, oisko niitä ollu vaikka seittemän. :) Ja meillähän juttu luisti vaikka ne osas aivan onnetonta englantia ja mä vielä huonompaa kiinaa. Mitäs siitä, mulla vähintäänki oli aivan tosi hauskaa ja vielä hauskemmaks kaikki muuttu ku me mentiin yhdessä KFChen syömään ja ne tarjos! Hahhaa, mikä pummi mä oonkaan. Mutta en kyllä ois saanu maksettua vaikka oisin yrittäny. Ja yks niistä pojista oli kyllä ihan tosi sulonen!

Mutta tässä siis muutama kuva, jos ne nyt näkyy jotenki. Kiitos tämän huippuhyvän yhteyden (kello on jo reilusti yli yheksän) en voi tehä niille mitään. Mutta jos ne näkyis sielä blogissa. Tarkotus on laittaa kuvia joulukoristeluista. Opin tänään nimittäin sen että kiinalaiset viettää joulua. Niillä on kolme päivää koulusta lomaa ja ne juhlii sen koko ajan. Joulu on kuulemma koristeitten juhla. Sen suurempaa merkitystä sillä ei oo. Mutta siihempä suuntaanhan me ollaan Suomessa ja länsimaissa itekki menossa. :)

Tässä hieno kuva siitä ku sadettaja oli ollu pakkasella päällä ja jäädyttäny hienosti noi ruohot.Ja tässä kiinalaisten harjottama sivutoimi. Kun pimea laskeutuu ja kello on kutakuinki seittemän niin joka paikka täyttyy näistä myyjistä jotka myy vähän kaikkea, krääsää, vaatteita, dvd:tä...

5 kommenttia:

 1. No hehheh. Saitte ainaki kuvat. Koitan saaha ne huomenna pienemmäks...

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Huippuja kuvia ja hauska lukia näitä juttuja täältä. Käyn usein kattoon, mutta harvemmin ehtii kommentoimaan. :) Vai söpö poika?! O.o Pitäiskö olla jo huolissaan..

  VastaaPoista
 3. Juu pitäis! Mutta huoli pois, en mä sitä enää ikinä nää. :D Ja hyvä että kirjotukset miellyttää!

  VastaaPoista
 4. No mukava että oot löytänyt ikäistäs seuraakin! Onhan siellä tollasta jenkkimeininkiä noissa koristeissa, ihan bueno :-)

  VastaaPoista
 5. Joo, oli kyllä ihan mukavaa pyöriä ympyrää jonku oman ikäsen kans. Ja noi koristeet on kyllä valtaisat kaikissa 'länkkäreille suunnatuissa' paikoissa. :D

  VastaaPoista